Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Astangajooga alkeiskurssi | tarkka ja kattava kurssi kokonaisuus 5.3 & 10 kertaa maanantaisin

Osallistuja maksimi 8


Opettaja Pauliina Merisalo (13 vuoden opetus kokemus)

Sisältää

• Kurssipäivä 5.3 sunnuntaina klo 12-15.00
• 10 harjoituskertaa shalalla maanantaisin ohjattu alkeet tunnilla klo 19.30-20.45 ajalla 6.3-22.5 (ei harjoituksia 10.4 ja 1.5)


HInta 130€

Edut 10% alennus päätoimiselle opiskelijalle, työttömälle, eläkeläiselle, varus- ja siviilipalvelushenkilölle.

MAKSUTAVAT TilisiirtoLiikuntaedut ; epassi, edenred, eazybreak, smartum, tyky.Liikuntaedut maksetaan mobiilisti puhelimella ja siitä laitetaan kuvakaappaus astangajooga@gmail.com


MaksaminenOsallistumismaksu maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Pauliina Merisalo, astangajooga@gmail.com tai viestillä 0504143454

Aloituskurssilla johdatellaan astangan historiaan ja filosofiaan
Astanga tarkoittaa kahdeksaa haaraa, joista muodostuu astangajoogan filosofinen perusta. Patañjalin joogasuutran mukaan joogan harjoittajan on mahdollista vapautua mielen ja kehon esteistä noudattamalla näitä kahdeksaa haaraa.
1. YAMA: itsehillintä 2. NIYAMA: asenteet 3.ASANA: jooga-asento 4.PRANAYAMA: hengityksen hallinta 5.PRATYAHARA: aistien hallinta 6.DHARANA: mielen keskittyminen 7.. DHYANA: mietiskely ja meditaatio 8.SAMADHI: yhteys korkeimpaan tietoisuuteen


Astanga Shalan kurssipäivänä ja viikkotunneilla harjoittelemme astangajoogan metodia huolellisesti. Harjoittelemme kokonaisuuden aikana aurinkotervehdyksiä, seisomasarjan ja päättävät asennot. Harjoittelemme myös rentoutumista aina harjoituksen lopuksi.Asana- eli asentoharjoituksessa jooga-asennot tehdään aina samassa järjestyksessä vinyasa-menetelmän mukaisesti. Hengitys yhdistettynä asanoihin ja lihaslukkoihin luo sisäistä lämpöä, joka puhdistaa ja vahvistaa kehoa tehokkaasti. Hallittu hengitys ja liike yhdistettynä katseen kohdentamiseen kehittää myös keskittymistä, mielen hallintaa ja lisää omaa sisäistä tietoisuutta.
MAKSUYHTEYS

Tilinomistaja: astanga shala pori oy

IBAN : FI94 4108 0012 1171 91

viesti : aloituskurssi maaliskuu