Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


ALKEISKURSSI - 10 VIIKON INTRO ASTANGAJOOGAAN 4.9-13.11.2022


OPETTAJA

Pauliina Merisalo, Astanga Shalan pääopettaja 13 vuoden opetuskokemus.

Alkeiskurssimme ovat hyvin suosittuja, niiden laadukkaan ja yksilöllisen opetuksen vuoksi. Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aiempaa kokemusta joogasta. Astanga Shalan alkeiskurssit sisältävät intensiivipäivän lisäksi 10 viikon harjoittelun ohjattu alkeet tunneilla 2 kertaa viikossa. Säännöllinen harjoittelu alusta alkaen opettaa harjoittelijaa kuuntelemaan kehoaan ja mieltään tarkemmin. Säännöllinen harjoittelu on turvallista, sekä keho että mieli vahvistuu ja notkistuu tasapainoisesti.

Osallistuja maksimi kurssilla on 11henkilöä. Tervetuloa kurssille !


KURSSI SISÄLTÄÄ

• 4.9 sunnuntain intensiivin klo 12.00-15.00 Sunnuntain intensiivillä harjoitellaan astangajoogan hengitystekniikkaa (Ujjayi-hengitys), lihaslukkojen käyttöä (Bandhat) ja katseen kohdistamista (dristit). Intensiivillä harjoitellaan astangajoogan vinyasaa eli astangajoogan asentoharjoituksen perustaa; jossa hengitys, liike ja asennot yhdistetään toisiinsa kokonaisvaltaiseksi kehoa ja mieltä puhdistavaksi joogaharjoitukseksi. Sunnuntain aikana harjoittelemme astangajoogan asentoharjoituksen seuraavia osia: aurinkotervehdykset, seisomasarjan ja loppuliikkeistä hartiaseisonnan ja padmasanan.

Intensiiville osallistuminen on välttämätöntä turvallisuussyistä jotta voit osallistua alkeiskurssiin sisältyvillä viikkotunneille.

• 10 viikon ohjatut alkeet viikkotunnit. Harjoittelun ohjatuilla alkeet viikkotunneilla 2 kertaa viikossa ajalla (yhteensä 20 kertaa) maanantaisin 19.30-20.45 ja keskiviikkoisin 19.30-20.45.

MAKSUTAVAT

Tilille, ePassi, EazyBreak, Smartum, Tyky


MAKSAMINEN

Osallistumismaksu maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.

HINTA

200€

Hinnat sisältävät 10 % ALV.

Opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille 10% alennus


SITOVA ILMOITTAUTUMINEN

Lomakkeella

MAKSUTAVAT

Tilille, smartum seteli ja saldo, tyky seteli ja saldo, epassi, eazybreak


MAKSUYHTEYS

tilin omistaja: niyama

IBAN: FI7357008120229112

VIESTI: alkeiskurssi syksy 2022