Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ASTANGAJOOGAN SYVENTÄVÄ KURSSI PIA LEHTISEN KANSSA 31.3-2.4.2023

Kurssi alkaa perjantaina ohjatulla 1. sarjalla ja tutustumisella sekä kurssin teemoihin virittäytymisellä. Lauantaina ja sunnuntaina jatkamme Mysore-harjoituksella ja teematunneilla. Teematuntien aihe mm. harjoituksen tekeminen ja soveltaminen eri tilanteissa.

PIA LEHTINEN on Sharath Joisin oppilas yli 15 vuoden ajalta. Hän on opettanut astangajoogaa päätoimisesti vuodesta 2007 useilla eri joogakouluilla Helsingissä. Nykyään Pia opettaa joogakoulullaan Mysore Yoga Helsingissä ja lisäksi hän on viime vuodet kiertänyt opettamassa viikonloppukursseja vierailevana opettajana joogakouluilla ja -saleilla ympäri Suomen. Pia pyrkii vierailemaan vuosittain oppilaana Mysoressa ja opettamaan harjoitusta eteenpäin niin kuin on sen opettajaltaan Sharath Joisilta oppinut. Pialle myönnettiin 2. sarjan opetuslupa KPJAYI:stä vuonna 2010. Instituutin sertifioinnin hän sai ensimmäisenä ja toistaiseksi ainoana suomalaisena opettajana vuonna 2014. Pian opetustyyli on keskusteleva ja kannustava, tarkkakin, mutta ilman hampaiden kiristelyä. "Uskon astangaharjoituksen suureen viisauteen. Siihen että se löytää harjoittajastaan juuri oikeat sisäänmenokohdat. Herkälle tai pelokkaalle harjoitus voi opettaa vakautta ja itseluottamusta, kärsimättömälle kärsivällisyyttä ja vajavaisuuden hyväksymistä, vahvalle herkkyyttä ja nöyryyttä. Tässä itsetutkiskelun ja itsensä tuntemisen prosessissa toivon voivani olla oppilaille tukena ja avuksi.” MYSORE YOGA HELSINKI on Pian vuonna 2017 perustama joogakoulu, joka on erikoistunut astangajoogan opettamiseen.

LAUANTAIN TEEMA:

  • Ensimmäisen teematunnin aiheina ovat rutiini ja rituaali mielen kesyttäjinä. Astangajooga on tunnettu tarkoista säännöistä ja kurinalaisesta tavasta tehdä joogaharjoitusta. Mitä tapahtuu kun harrastus muuttuu harjoitukseksi, rutiiniksi ja lopulta mahdollisesti rituaaliksi mm. tätä pohdimme yhdessä teematunnilla.
SUNNUNTAIN TEEMA:
  • Toisen teematunnin aiheena on aina kehittyvä ja muuttuva asanaharjoitus. Pohdimme miten harjoitus muuttuu ja muokkaantuu elämän mukaan erilaisissa tilanteissa ja elämän vaiheissa. Esimerkiksi sitä miten ikääntyminen vaikuttaa harjoitteluun, ja miten harjoitella silloin kun kehossa on kremppaa, kipua tai vammoja.


AIKATAULU

  • Pe klo 17-19 ohjattu ykkönen + tutustuminen
  • La klo 9-11 mysore ja 12-13.30 teema
  • Su klo 9-11 mysore ja 12-13.30 teema

EDUT

  • 10% alennus päätoimiselle opiskelijalle, työttömälle, eläkeläiselle, varus- ja siviilipalvelushenkilölle.

MAKSUTAVAT VAIHTOEHDOT

  • Tilisiirto
  • Liikuntaedut ; epassi, edenred, eazybreak, smartum, tyky.
  • Käyttäessäsi kahta maksutapaa, tulee tilisiirto osaan 3€ laskutuslisä.
  • Liikuntaedut maksetaan mobiilisti puhelimella ja siitä laitetaan kuvakaappaus astangajooga@gmail.com

MAKSAMINEN

Kun ilmoittaudut kurssille, sinun tulee maksaa osallistumismaksu 24h sisällä, jotta varmistat paikkasi kurssilla. Ilmoittautuminen on sitova.

HINTA

135€

!! Ennakkovaraajan etu koko kurssille on 125€, jos ilmoittaudut 14.2.2023 mennessä. Normaalihinta on 135€.

ILMOITTAUTUMINEN

MAKSUYHTEYS
tilin omistaja: astanga shala pori oy

IBAN : FI94 4108 0012 1171 91

Viesti: Pia Lehtinen 31.3-2.4.2023

PERUUTUSEHDOT KURSSIT JA INTENSIIVIT

Kurssit ja intensiivit maksetaan kokonaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssin keskeytyessä maksua ei palauteta. Kurssin luonteesta riippuen kurssille voi hankkia korvaavan osallistujan. Mikäli kurssi tai tapahtuma peruuntuu Astanga Shalasta riippuvista syistä, palautetaan kurssimaksu kokonaan.