Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
AYURVEDA VIIKONLOPPU ASTANGA SHALASSA 28-30.9.2018

Ayurveda lääkäri Kavita Gupta saapuu jälleen Astanga Shalaan syyskuussa 28-30.9.2018. Kavita luennoi ja antaa ayurvedisia konsultaatiota viikonlopun aikana.

Viikonlopun aikana Astanga Shalassa sinulla on mahdollisuus nauttia myös ayurvedisistä hieronnoista. Irmeli Heinäahon (Hoitohuone Maarianheinä) läsnäolevassa ja taitavassa hieronnassa rentoudut ja saat upean kosketuksen tähän tärkeään osaan ayurvedistä terveyden hoitojärjestelmää.


KAVITASTA
Kavita Gupta on intialainen ja suorittanut lääketieteen tutkinnon Ayurvedasta (puhuu suomea ja englantia). Kavita on valmistunut Jamnagarin Yliopistosta (opinnot vv. 1994-2001) ja erikoistunut hammaskirurgiaan. Kavita on työskennellyt RSS:n Ayurveda-sairaalassa 2000-2001, ja pitänyt omaa klinikkaa Intiassa 09/2001- 02/2004 ja 2006, minkä jälkeen hän on muuttanut Suomeen.ILMOITTAUTUMINEN LUENNOILLE >>
Ilmoittautumislomake


AYURVEDINEN LUENTOSARJA

Ayurveda peruskurssi

Ayurvedan peruskurssi sopii kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille, eikä osallituminen edellytä aiempaa tietoa aiheesta.

Kurssilla käydään läpi intialaisen terveystiedon perusasiat. mm.

* Ayurvedan historia; luonnon elementit; vata, pitta ja kapha-doshat
ja miten ne vaikuttavat ihmiseen; yleistä ruoasta ja ruokailusta.

* Ruoan terveysvaikutukset eri ihmistyypeille; maku ja sen toiminta:
makuaistimus, tunne vatsassa, jälkivaikutus.

* Terveyden määritelmä; elimistössä vaikuttavat päätekijät;
ruoansulatuksen toiminta, vaivojen enneltaehkäisy ja hoitaminen.

* Terveydenhoito: fyysinen, psyykkinen ja sielullinen; teoriaa ja käytäntöä: päivittäiset /viikkottaiset terveydenhoitorutiinit.

Ayurveda ja jooga luennot

Ayurvedaa naiselle luento

AIKATAULU

PERJANTAI 28.9

19.00-20.30 Ayurvedan peruskurssi

_________________________________

LAUANTAI 29.9

10.00-10.45 Ayurveda ja jooga
11.00-12.30 Ayurveda peruskurssi

12.30-13.30 lounastauko

13.30-15.00 Ayurveda peruskurssi

_________________________________

SUNNUNTAI 30.9

10.00-10.45 Ayurveda ja jooga
11.00-12.30 Ayurveda peruskurssi

12.30-13.30 lounastauko

13.30-14.15 Ayurveda naiselle


HINNASTO

Ayurvedinen luentosarja kokonaisuus 165€/155€**

Ayurveda peruskurssi 110€/100€**

Ayurveda ja jooga luennot 60€/55€**

Ayurvedaa naiselle 25€/20€**


Suosittelemme osallistumista kokonaisuuteen. Ilmoittauessasi kokonaisuuteen osallistumismaksusta maksetaan varausmaksuna 80€ heti ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuessasi osaan luento kokonaisuutta maksetaan koko osallistumismaksu ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittautuminen on sitova, kun varausmaksu/osallistumismaksu on maksettu. Maksutiedot alla.

MAKSUYHTEYS

Tilinomistajan nimi: Niyama

IBAN: FI7357008120229112

Viesti: Kavita Gupta ayurveda luennot 28-30.9.2018

AYURVEDA KONSULTAATIOT SHALASSA

HINNASTO

Peruskonsultaatio 45 min sisältäen pulssiluennan ja terveysohjeet 65€

Terveydenhoitokäynti 90 min sisältäen edellisen lisäksi ohjeet fyysisten ja psyykkisten vaivojen hoitoon 105€

AJANVARAUS KONSULTAATIOON >>

Ayurvediseen konsultaatioon on aikoja tarjolla:
29.9 lauantaina 16.00-20.30
30.9 sunnuntaina 14.30- 19.30

Tiedustele vapaita aikoja astangajooga@gmail.com

___________________________

HOITOHUONE MAARIANHEINÄ SHALASSA

HINNASTO

AYURVEDISET HIERONNAT/HOIDOT

Pää- ja kasvohoito (1 h) 35€
Osahieronta, esim. niska-hartia-selkä (1 h) 35€
Selkäpuolen kokohieronta ja rentoutus (1,5 h) 40€
Selkä- ja vatsapuolen kokohieronta (2 h 15 min) 50€

AJANVARAUS HIERONTAAN/HOITOON >>

Ayurvediseen hierontaan on hoito aikoja tarjolla :
28.9 perjantaina klo 10-20
29.9 lauantaina klo 10-20
30.9 sunnuntaina klo 10-13 & 15-20

Tiedustele vapaita aikoja astangajooga@gmail.com

___________________________

AYURVEDINEN KONSULTAATIO

Ayurvedinen konsultaatio auttaa ymmärtämään eri tekijöiden vaikutusta terveydentilaan. Ayurvedan mukaan pulssi ei ole pelkästään veren virtausta ja sydämen sykettä. Pulssi sisältää informaatiota koko kehosta. Sen avulla määritellään kehon tasapainotila; mikä on sen luontainen tasapainotila/nykyinen tila.
Pulssin pintataso muuttuu jatkuvasti, mutta sieltä saadaan selville henkilön piirteet. Syvemmillä tasoilla näkyvät erilaisuudet, epätasapainotilat ja niiden syvyydet, häiriön laatu, onko se syntynyt äsken vai pidempiaikainen, vaikutukset muualle kehoon jne. Pulssin perusteella voidaan selvittää, mistä häiriöt ovat peräisin.

HYÖTY

Pulssiluennan perusteella annetaan yksilöllisiä ohjeita sopivasta ruokavaliosta ja päivärytmistä sekä annetaan ohjeita ayurvedisten tuotteiden ja hoitojen käytöstä. Alkuvaiheessa havaittu epätasapaino on helpompi korjata kuin jo sairauden asteelle edennyt. Epätasapainon korjaaminen sen alkuvaiheessa estää sen etenemisen sairauden asteelle. Tätä voidaan kutsua myös ennaltaehkäisyksi.

Pulssinluennan sisältävä ayurvedinen terveyskonsultaatio antaa valmiudet omatoimiseen terveyden vahvistamiseen siltä pohjalta mitkä ovat oman kehosi, elämäntapasi ja jopa elämänasenteesi vahvuudet ja heikkoudet.

Ayurvedista konsultaatiota suositellaan otettavaksi 1-2 kertaa vuodessa.

AYURVEDA

on vanhin tunnettu terveydenhoitojärjestelmä. Se juontaa juurensa Intiaan yli viiden tuhannen vuoden taakse. Nykytietämyksen mukaan se on vanhin säilynyt ja yhä käytössä oleva terveydenhoitojärjestelmä ja on pohjana monille muille järjestelmille. Ayurveda tarkoittaa tietoa terveydestä (ayus=terveys veda=tieto).

Tasapainon saavuttamiseksi ja siinä pysymiseksi Ayurvedassa käytetään mm. ruokavaliota, päivä- ja vuodenaikarytmiä, yrttivalmisteita, meditaatiota ja joogaa sekä puhdistavia hoitoja kuona-aineiden poistamiseksi kehosta. Epätasapainotilan määrityksessä käytetään apuna pulssinluentaa. Ayurvedan mukaan pulssissa kulkee informaatio koko kehon toiminnasta ja tilasta. Pulssinluennan perusteella annetaan yksilöllisiä, yksinkertaisia ohjeita ruokavaliosta, päivärytmistä, yrttivalmisteiden käytöstä, erilaisista hoitotavoista jne.

*Kaikki Ayurvedan menetelmät ovat luonnonmukaisia.
*Kehon ja mielen kokonaisuus otetaan hoidoissa aina huomioon.
*Ruokavalio on tärkeä osa hoitoa, se määräytyy

a) vuodenajan, b) kehotyypin, c) epätasapainotilan ja d) ruoansulatustehon mukaan.

Ayurveda on vanhin tunnettu terveydenhoitojärjestelmä. Se juontaa juurensa Intiaan yli viiden tuhannen vuoden taakse. Nykytietämyksen mukaan se on vanhin säilynyt ja yhä käytössä oleva terveydenhoitojärjestelmä ja se on pohjana monille muille järjestelmille. Ayurveda tarkoittaa tietoa terveydestä (ayus=terveys veda=tieto).

Ayurvedassa käytetään mm. ruokavaliota, päivä- ja vuodenaikarytmiä, yrttivalmisteita, meditaatiota ja joogaa sekä puhdistavia hoitoja kuona-aineiden poistamiseksi kehosta. Epätasapainotilan määrityksessä käytetään apuna pulssinluentaa. Ayurvedan mukaan pulssissa kulkee informaatio koko kehon toiminnasta ja tilasta. Pulssinluennan perusteella annetaan yksilöllisiä, yksinkertaisia ohjeita ruokavaliosta, päivärytmistä, yrttivalmisteiden käytöstä ja erilaisista hoitotavoista.

Kaikki Ayurvedan menetelmät ovat luonnonmukaisia. Kehon ja mielen kokonaisuus otetaan hoidoissa aina huomioon. Ruokavalio on tärkeä osa hoitoa. Se määräytyy a) vuodenajan, b) kehotyypin, c) epätasapainotilan ja d) ruoansulatustehon mukaan.