Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

OHJATTU TASO II


Kesto 1h30min


Tunnilla tehdään koko seisomasarja ja istumasarjaa navasanaan asti. Loppuliikkeisiin lisätään myös halasana,karnapidasana ja shirsasana. Tunti päättyy ohjattuun rentoutukseen.

Ohjattu taso II tunnit ovat ohjattu taso I tunteja edistyneempiä. Nyt seisomasarjan perusteet ja linjat ovat sinulle jo tuttuja. Taso II tunti on astangajoogan perusteisiin painottuvaa istumasarjan asanoissa, nostoissa. Taso II tunneilla opit tekemään asanaharjoituksen uudet asanat turvallisesti ja löydät oikean linjauksen harjoitukseesi.
Taso II on sinulle, joka kaipaat harjoitukseesi jo lisää haastetta ja olet harjoitellut pidempään taso I tunneilla ja mahdollisesti harjoittelet jo mysore tunneilla. Taso II tunneille voit siirtyä astangajooga jatkokurssin jälkeen. Siirtyminen ei ole edellytys ja joogaaja voi jatkaa ohjattu alkeet tai taso I tunneilla halutessaan pidempään tai siirtyä suoraan mysore harjoitteluun. Mysore harjoitteluun siirtyessä on hyvä valita viikkotunneiksi sekä ohjatun tunnin että mysore tunnin.
Shirsasana eli päälläseisonta tulee osaksi taso II tunnin harjoitusta ja shirsasanan oppii parhaiten päälläseisonta- kurssilla tai mysore tunnilla, jossa Pauliina opettaa päälläseisonnan sinulle henkilökohtaisesti perusteista alkaen.