Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


ASTANGAJOOGA INTENSIIVIKURSSI
PIA LEHTINEN
30.9- 2.10.2022

OPETTAJA
Pia on Sharath Joisin oppilas 15 vuoden ajalta. Hän on opettanut astangajoogaa päätoimisesti vuodesta 2007 useilla eri joogakouluilla Helsingissä. Kesällä 2017 Pia perusti oman joogakoulun, Mysore Yoga Helsingin, joka tarjoaa astangajoogan opetusta perinteistä menetelmää seuraten. Pia pyrkii viettämään vuosittain mahdollisimman paljon aikaa oppilaana Mysoressa ja opettamaan harjoitusta eteenpäin niin kuin on sen opettajaltaan Sharath Joisilta oppinut. Pialle myönnettiin 2. sarjan opetuslupa KPJAYI:stä vuonna 2010. Instituutin sertifioinnin hän sai ensimmäisenä ja toistaiseksi ainoana suomalaisena opettajana vuonna 2014. Pian opetustyyli on keskusteleva ja kannustava, tarkkakin, mutta ilman hampaiden kiristelyä.

"Uskon astangaharjoituksen suureen viisauteen. Siihen että se löytää harjoittajastaan juuri oikeat sisäänmenokohdat. Herkälle tai pelokkaalle harjoitus voi opettaa vakautta ja itseluottamusta, kärsimättömälle kärsivällisyyttä ja vajavaisuuden hyväksymistä, vahvalle herkkyyttä ja nöyryyttä. Tässä itsetutkiskelun ja itsensä tuntemisen prosessissa toivon voivani olla oppilaille tukena ja avuksi.”
— Pia

OHJELMA

Perjantai 30.9
• Ohjattu koko ykkössarja & kakkossarjaa ustrasanaan klo 16.30-18.30 (tarkoitettu kaikille ykkössarjaa harjoitteleville eli voit osallistua mukaan vaikka oma harjoituksesi ei vielä ole koko ykkössarja tai vaikka et harjoittele virallisesti kakkossarjaa)
• Esittäytyminen ja kurssin teemoihin virittäytyminen klo 18.45-19.30

Lauantai 1.10
• Mysore klo 10-12
• Teema1 klo 12.30-14.00

Sunnuntai 2.10
• Mysore klo 8.30-10.30
• Teema 2 klo 12-13.30

TEEMATUNTIEN SISÄLTÖ

Teema 1
Millainen on hyvä joogi, entä hyvä joogaopettaja? Miten moderni jooga vastaa joogan periaatteisiin ja millaisia ristiriitoja voimme tämän päivän joogan harrastajan elämässä kohdata. Ensimmäisellä teematunnilla pohdimme joogan ihanteita ja puntaroimme käsityksiä joogisesta ja epäjoogisesta elämäntavasta.

Teema 2
Toisella taamatunnilla aiheena on tasapaino. Millainen on tasapainoinen joogaharjoitus ja miten sen voi saavuttaa? Teemassa tasapainoilemme niin fyysisesti kuin henkisestikin, yrittäen löytää stabiiliuden; vakaan, vankan ja pysyvän harjoituksen.

SITOVA ILMOITTAUTUMINEN
astangajooga@gmail.com, johon kirjoitat nimesi, päivät joille ilmoittaudut, puhelinnumerosi ja mahdolliset lisätiedot

Vahvistamme ilmoittautumisen onnistumisen saman päivän aikana.
HINTA
• Kokonaisuus 108€
• Lauantai ja sunnuntai 100€
• Shalan syyskaudella perjantai aamu mysoressa harjoittelevalla mahdollisuus vaihtaa maksutta perjantai viikkotuntinsa Pian perjantain illan kurssi osuuteen eli tällöin kurssikokonaisuuden hinnaksi jää 100€ (tällöin ei voi enään hyödyntää 5% etua**)

Hinta sisältää 10 % ALV.

EDUT
• Opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille 10% alennus
• 5% alennus vierailevien opettajien kursseista, shalan omista intensiiveistä ja ohjattu lauantain ohjattu ykkössarja harjoituksista, kun ilmoittautuu syyskaudelle 2 kertaa tai useamman kerran viikossa.

MAKSUTAVAT
Tilisiirto, epassi, eazybreak, smartum, tyky

MAKSAMINEN
Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä heti vahvistusviestin saatuasi.MAKSUYHTEYS
tilin omistaja: astanga shala pori oy
IBAN : FI94 4108 0012 1171 91
VIESTI: PIA LEHTINEN 1-2.10.2022
BIC: ITELFIHH