Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ASTANGAJOOGA INTENSIIVIKURSSI

PIA LEHTINEN

20-22.5.2022


OPETTAJA

Pia on Sharath Joisin oppilas 15 vuoden ajalta. Hän on opettanut astangajoogaa päätoimisesti vuodesta 2007 useilla eri joogakouluilla Helsingissä. Kesällä 2017 Pia perusti oman joogakoulun, Mysore Yoga Helsingin, joka tarjoaa astangajoogan opetusta perinteistä menetelmää seuraten. Pia pyrkii viettämään vuosittain mahdollisimman paljon aikaa oppilaana Mysoressa ja opettamaan harjoitusta eteenpäin niin kuin on sen opettajaltaan Sharath Joisilta oppinut. Pialle myönnettiin 2. sarjan opetuslupa KPJAYI:stä vuonna 2010. Instituutin sertifioinnin hän sai ensimmäisenä ja toistaiseksi ainoana suomalaisena opettajana vuonna 2014. Pian opetustyyli on keskusteleva ja kannustava, tarkkakin, mutta ilman hampaiden kiristelyä."Uskon astangaharjoituksen suureen viisauteen. Siihen että se löytää harjoittajastaan juuri oikeat sisäänmenokohdat. Herkälle tai pelokkaalle harjoitus voi opettaa vakautta ja itseluottamusta, kärsimättömälle kärsivällisyyttä ja vajavaisuuden hyväksymistä, vahvalle herkkyyttä ja nöyryyttä. Tässä itsetutkiskelun ja itsensä tuntemisen prosessissa toivon voivani olla oppilaille tukena ja avuksi.”
— Pia


OHJELMA

Perjantai 20.5

  • Ohjattu ykkönen 17.00-19.00


Lauantai 21.5

  • Mysore klo 8.30-10.30
  • Teema1 klo 12-13.30


Sunnuntai 22.5

  • Mysore klo 8.30-10.30
  • Teema 2 klo 12-13.30


TEEMATUNTIEN SISÄLTÖ


Teema 1

Millainen on hyvä joogi, entä hyvä joogaopettaja? Miten moderni jooga vastaa joogan periaatteisiin ja millaisia ristiriitoja voimme tämän päivän joogan harrastajan elämässä kohdata. Ensimmäisellä teematunnilla pohdimme joogan ihanteita ja puntaroimme käsityksiä joogisesta ja epäjoogisesta elämäntavasta.


Teema 2

Toisella taamatunnilla aiheena on tasapaino. Millainen on tasapainoinen joogaharjoitus ja miten sen voi saavuttaa? Teemassa tasapainoilemme niin fyysisesti kuin henkisestikin, yrittäen löytää stabiiliuden; vakaan, vankan ja pysyvän harjoituksen.


ILMOITTAUTUMINEN

LOMAKE


TIEDUSTELUT

astangajooga@gmail.com


HINTA
  • Kokonaisuus 125€
  • Kurssille voi ilmoittautua myös kahdeksi päiväksi la-su 100€
  • alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille10% alennus kurssimaksusta
  • 2 kertaa tai enemmän Astanga Shalan kevätkauden viikkotunneillle ilmoittautuneille 10% etu ilmoittautuessa kurssikokonaisuuteen pe,la ja su

Etuja ei voi yhdistää. Voimme tarjota edellä mainituista eduista vain toisen.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova, koska näin pystymme varmistamaan sen, että Astanga Shala Pori saa salivarauksesta korvauksen ja että opettaja saa kurssin pitämisestä palkkion. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä heti vahvistusviestin saatuasi.
Osallistumismaksu maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä Niyaman tilille.

MAKSUYHTEYS
Tilinomistajan nimi: Niyama
IBAN: FI7357008120229112
Viesti: Pia Lehtinen 20-22.5.202