Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumislomakkeella kaudelle ennakkoon.

Voit ilmoittautua kaudelle yhdelle tai useammalle tunnille viikossa koko kaudeksi kerrallaan tai tulla mukaan kesken kauden (ole yhteydessä astangajooga@gmail.com)

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli oppilas haluaa, hän voi vaihtaa ryhmää kesken kauden. Ilmoittautuessasi viikkotunneille varaamme sinulle paikan viikkotunnille. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan myös osallistumismaksun. Mikäli osallistumismaksu jää maksamatta, lähetämme varatuista tunneista laskun.


KERTAMAKSULLA Varaa paikka tunnille

Pyydä varauksen yhteydessä ovikoodi tekstiviestillä numerosta 0504143454. Kertamaksu maksetaan aina ennen tunnille osallistumista tilille.

MAKSUTAVAT

Tilille, Smartum, Tyky, Sporttipassi, mobiilimaksut.

Kaikki hinnat sisältää alv 10%

MAKSUYHTEYS

Tilin omistaja: niyama

IBAN : FI7357008120229112


KURSSI / KAUSIMAKSU PERUUTUSEHDOT

Varaat paikan kurssille ja kaudelle maksamalla varausmaksun ilmoittautumisen yhteydessä , esteen sattuessa varausmaksua ei palauteta.

Vierailevien opettajien kursseille ilmoittautuessa maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä varausmaksu. Ilmoittautuminen on sitova, esteen sattuessa varausmaksua ei palauteta. Loppumaksu kurssista maksetaa 30 päivää ennen kurssiajankohtaa. Tämän jälkeen esteen sattuessa pidätämme koko kurssimaksun. Vakavan syyn, sairaustodistusta vastaan loppumaksun osuus voidaan siirtää muuhun kurssiin tai tapahtumaan. Myös siinä tapauksessa että tilalle saadaan uusi osallistuja loppumaksun osuus voidaan siirtää muuhun kurssiin tai tapahtumaan.


Esteen sattuessa maksettuja kausimaksuja ei palauteta. Sairaustapauksissa tai muun vakavan syyn vuoksi voidaan maksimissaan 4 kertaa hyödyntää myöhemmin eli siirtää esimerkiksi käytettäväksi seuraavan kauden maksuihin. Olethan tällaisessa tapauksessa yhteydessä astangajooga@gmail.com

POISSAOLOT

Poissaolon vakioviikkotunnilta saa hyvittää toisella tunnilla joko etu- tai jälkikäteen tunneilla, joilla on tilaa. Poissaolot ilmoitetaan poissaololomakkeella


Poissaolo tulee ilmoittaa seuraavasti:

- Iltatuntien poissaolo tulee ilmoittaa viimeistään poissaolopäivänä klo 12.00 mennessä

- Perjantai ja sunnuntai aamutuntien poissaolo tulee ilmoittaa viimeistään edellisenä päivänä klo 18.00


HYVITYSTUNNIT

Hyvitystunnit tulee varata nettisivujen kautta linkistä Tunnit > Astanga Shala hyvitystunnit, lisätunnit, kertamaksutunnit.

Tulevan viikon hyvitystunnit päivitetään nettisivuillemme lauantaisin klo 18.00. Hyvitystuntia varatessasi tulee ilmoittaa korvattavan poissaolon päivämäärä. Kerran varattua hyvitystuntia ei voi enään muuttaa/siirtää/varata uudelleen.

Poissaolot tulee hyvittää aina meneillään olevan kauden aikana. Poissaoloja ei siirretä seuraavalle kaudelle.Terveydellisistä syistä tai matkan vuoksi ( 2 tunnin/kerran) hyvitysoikeus voidaan erikseen sopia siirrettäväksi seuraavalle kaudelle. Olethan tällöin yhteydessä sähköpostitse astangajooga@gmail.com. Hyvitystuntioikeus on henkilökohtainen. Poissaoloja ei hyvitetä rahassa.


VAKUUTUKSET

Astanga Shala ei vakuuta oppilaitaan.

OHJEITA UUSILLE KURSSILAISILLE

Läheisimmät Kauppatorin parkkipaikat ovat maksullisia arkisin ja lauantaisin. Maksutonta parkkitilaa löytyy mm. Länsipuistosta, Pohjoispuistosta, Säveltäjänkadulta.

Pukeutuminen. Mukavat vaatteet, jotka eivät rajoita liikkumista. Harjoitus tehdään paljain jaloin ja harjoitus tehdään ilman koruja ja kelloja.

Suosittelemme peseytymistä ennen harjoitusta ja että joogaaja pitää joogamattonsa ja pyyhkeen puhtaana.

Shalassa on käytössä lainamattoja, jotka ovat tarkoitettu vain alkeiskurssilaisille. Lainamatto tulee suihkuttaa mattosuihkeella ja kuivata pyyhkeellä jokaisen käytökerran jälkeen.

Joogasaliin tuodaan vain välttämätön eli joogamatto, pyyhe ja rentoutuspyyhe. Joogaharjoitus tulisi tehdä ilman hajusteita.

On mukava tulla ajoissa paikalle , jotta voit hetken rauhoittua ennen harjoitusta.

Astanga Shala ei vastaa Astanga Shalaan jätetyistä tavaroista.

Astanga Shalan tunneilla oppilailla ei ole lupaa avustaa toisiaan. Kaikki opetus ja avustus vastuu kuuluu tunnin opettajalle.

Astanga Shalallla on oikeus käyttää oppilaista otettuja valokuvia ja videoita verkkosivuillaan ja markkinoinnissa.

Kipu ja vammat

Ilmoitathan Astanga Shalan opettajalle, jos sinulla on sairaus, joka opettajan on hyvä tietää.

Jokaisesta kivun tunteesta harjoituksen aikana tai aikaisemmasta vammasta tulee mainita tunnin opettajalle.

Pitkäjänteisyyden ja sinnikkyyden ohella tärkeitä ovat lempeys ja itsensä kuuntelu - joogaa sillä tavalla mikä on itsellesi mahdollista.

Flunssan tms. tauon jälkeen aloita jooga rauhallisesti tehden aluksi tavanomaista kevyempää ja lyhyempää harjoitusta, kunnes voima alkaa palautua.

Kivut ja säryt ovat kehon viestejä, jotka auttavat keventämään suoritusintoa ja tutkimaan omaa harjoittelutapaa ja –asennetta.