Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

BANDHAT - Intensiivikurssi

Lauantaina 20.1. 2024

Klo 10-12.30

Bandhat ovat joogaharjoituksen mystinen ja joskus myös väärinymmärretty osa. Bandhat ovat erittäin tärkeä osa joogaharjoitusta. Tiedämme varmaksi että lantionpohjan (mula bandha) ja alavatsan (uddiyana bandha) aktivoiminen vaikuttaa hermostoon, parantaa linjausta asennoissa, auttaa hengittämään oikein ja tuo keveyttä harjoitukseen. Hienovaraisemmalla tasolla näiden lihasten aktivoiminen ohjaa ja "sinetöi" energian kulun kehossa.

Tule kuulemaan ja oppimaan bandhoista intensiivikurssille. Opit ymmärtämään bandhojen fyysisen sijainnin ja käyttämään niitä. Teorian lisäksi harjoittelemme bandhoja käytännössä erilaisissa asanoissa ja kertaamme kuinka käytät bandhoja ujjayi hengityksessä.

Jos olet harjoitellut astangajoogaa jo usean vuoden ja koet että olet kuullut ja oppinut jo kaiken tästä aiheesta, älä huoli. Olet saanut paljon oivalluksia jo tähän mennessä, mutta tulet varmasti oppimaan jotain uutta myös tälllä intensiivillä. Suosittelen intensiiviä kaikillle astangajoogan harjottelijoille.

Ilmoittautuminen >> lomake

Hinta 40€

  • 20% alennus päätoimiselle opiskelijalle
  • 10% alennus työttömälle, eläkeläiselle, varus- ja siviilipalvelushenkilölle

Maksutavat

  • Tilisiirto, Epassi, Eazybreak,Smartum mobiili,Edenred mobiili,Tyky
  • Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä

MAKSUYHTEYS

tilin omistaja: astanga shala pori oy

IBAN : FI94 4108 0012 1171 91

BIC: ITELFIHH

Viesti : 20.1.2024 intensiivi