Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ASTANGA SHALA

Perinteistä astangajooga opetusta Porissa vuodesta 2009 asti.

Astanga Shalassa on järjestetty maamme kokeneimpien astangajooga opettajien kursseja ja viikkotunteja jo vuodesta 2009 asti. Astanga Shalan pääopettajana toimii Pauliina Merisalo ja hän opettaa Astanga Shalan kaikki viikkotunnit, alkeiskurssit ja teemakurssit.

Astanga Shalalla on ollut vaatimaton ja mieleenpainuva alku vuonna 2009. Pauliina ja hänen miehensä Petro kutsui joogaystävät kotiinsa joogaamaan ja näin Astanga Shalan siemen sai alkunsa. Vuosien aikana Astanga Shala on kasvanut ja joogasalin tilaa on laajennettu. Edelleen Astanga Shala toimii samassa alkuperäisessä sijainnissaan Yrjönkadulla Kauppahallin talossa, Porin sydämessä 100- vuotiaan kivitalon ylimmässä 4.kerroksessa.
Astanga Shalan kodikas tunnelma kutsuu yhä vain joogaajia luokseen.

Astanga Shala Pori on syntynyt Pauliinan perheen ja ystävien rakkaudella ja tuella.
PAULIINA MERISALO

Pauliina Merisalo (born November 11th, 1976) in Pori, Finland. Pauliina has 16 years experience of Ashtanga Yoga and she is the main teacher and director of Astanga Shala Pori. She lives with her husband and two children in Pori where she has upholds the daily ashtanga yoga classes at the Shala since 2009.

Pauliina has organized ashtanga yoga retreats with Petri Räisänen in Finland every summer since 2013. She has 10 years experience of assisting Petri in the workshops in Pori and retreats in other parts in Finland. Summer 2019 she had a great opportunity to be Petri ́s assistant also in Salento, Italy.


Pauliina`s yoga pose adjustments are soft, therapeutic and she is emphasising the connection of body movement and breath which is rooted from her dancing background. Pauliina has danced 15 years modern and jazz dance in advanced level.

Pauliina has studied and graduated as an ayurvedic healer from Vedakeskus, Finland and she is also working as an ayurvedic healer and consultant. Pauliina is dedicated ashtanga student and teacher, her own students appreciate her friendly, supportive teachings and healing touch.


PAULIINA MERISALO

Pauliina Merisalo on ollut astangajoogan harjoittaja vuodesta 2006 asti ja astangajoogan opettaja vuodesta 2009 asti. Hän on toiminut Astanga Shala Porin pääopettajana ja vastannut sen toiminnasta, tunneista ja kursseista vuodesta 13 vuoden ajan. Lisäksi hän opettaa ja järjestää intensiivikursseja ja retriittejä Suomessa yhdessä Astangajoogan opettajan Petri Räisäsen kanssa. Hän on ollut avustamassa Petri Räisästä myös retriitillä Italian, Salentossa. Petri Räisänen on Pauliinan pääopettaja.

Astangajooga metodin oppimiseen ja opettamiseen vahvasti vaikuttavia opettajia ovat olleet Petri Räisäsen lisäksi Frank Kappas, Eddie Stern ja Hanne Sydänmaa.

Astangajooga opetuksen lisäksi Pauliina on ayurvedinen hoitaja ja antaa ayurvedisia kehohoitoja. Vuosina 2007-2009 Pauliina on toiminut yrittäjänä omassa ayurveda hoitolassaan Niyamassa. Astanga Shala Porin perustamisen yhteydessä Pauliina päätti keskittyä täysipainoisesti astangajoogan opettamiseen.

Pauliinan opetuksessa korostuu joogaajan yksilöllisten tarpeiden täyttäminen ja näiden eteenpäin ohjaaminen. Pauliinan avustukset terapeuttisia, lempeitä ja tehokkaita. Hänen tunneilla on lempeä, rauhallinen ja rento tunnelma. Pauliina keskittyy parantavaan ja terapeuttiseen opetukseen.

Pauliinan kehotuntemuksen taustalla on 15 vuoden harjoittelu nykytanssin, afrotanssin ja jazztanssin edistyneiden tasolla. Astangajoogan ensikosketuksessa ja edelleen Pauliinaa kiehtoo hengityksen ja liikkeen (keho ja mieli) täydellinen yhdistyminen.