Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ASTANGA SHALA

Astanga Shalassa opetetaan astangajoogaa Sri K. Pattabhi Joisin perinteen mukaan.
Astanga Shalassa on järjestetty maamme kokeneimpien astangajooga opettajien kursseja ja viikkotunteja jo vuodesta 2009 asti. Astanga Shalan pääopettajana toimii Pauliina Merisalo ja hän opettaa Astanga Shalan kaikki viikkotunnit, alkeiskurssit ja teemakurssit.

Astanga Shalalla on ollut vaatimaton ja mieleenpainuva alku vuonna 2009. Pauliina ja hänen miehensä Petro kutsui joogaystävät kotiinsa joogaamaan ja näin Astanga Shalan siemen sai alkunsa. Vuosien aikana Astanga Shala on kasvanut ja joogasalin tilaa on laajennettu. Edelleen Astanga Shala toimii samassa alkuperäisessä sijainnissaan Yrjönkadulla Kauppahallin talossa, Porin sydämessä. Astanga Shalan kodikas tunnelma kutsuu yhä vain joogaajia luokseen.

Astanga Shala Pori on syntynyt Pauliinan perheen ja ystävien rakkaudella ja tuella.
PAULIINA MERISALO

Pauliina Merisalo on ollut astangajoogan harjoittaja vuodesta 2006 asti ja astangajoogan opettaja vuosikymmenen ajan. Hän on toiminut Astanga Shala Porin pääopettajana ja vastannut sen toiminnasta, tunneista ja kursseista vuodesta 2009 asti. Lisäksi hän opettaa ja järjestää intensiivikursseja ja retriittejä Suomessa yhdessä Astangajoogan opettajan Petri Räisäsen kanssa. Hän on ollut avustamassa Petri Räisästä myös retriitillä Italian, Salentossa. Petri Räisänen on ollut Pauliinan pääopettaja vuodesta 2012 asti.

Astangajooga metodin oppimiseen ja opettamiseen vahvasti vaikuttavia opettajia ovat olleet Petri Räisäsen lisäksi Petrin puoliso Wambui Njuguna-Räisänen >Petri ja Wambui, Frank Kappas, Lino Miele, Eddie Stern, Hanne Sydänmaa ja Juha Javanainen.

Astangajooga opetuksen lisäksi Pauliina on ayurvedinen hoitaja ja antaa ayurvedisia kehohoitoja. Vuosina 2007-2009 Pauliina on toiminut yrittäjänä omassa ayurveda hoitolassaan Niyamassa. Astanga Shala Porin perustamisen yhteydessä Pauliina päätti keskittyä täysipainoisesti astangajoogan opettamiseen.

Pauliinan opetuksessa korostuu joogaajan yksilöllisten tarpeiden täyttäminen ja näiden eteenpäin ohjaaminen. Pauliinan avustukset terapeuttisia, lempeitä ja tehokkaita. Hänen tunneilla on lempeä, rauhallinen ja rento tunnelma. Pauliina keskittyy parantavaan ja terapeuttiseen opetukseen.

Pauliinan kehotuntemuksen taustalla on 15 vuoden harjoittelu nykytanssin, afrotanssin ja jazztanssin edistyneiden tasolla. Astangajoogan ensikosketuksessa ja edelleen Pauliinaa kiehtoo hengityksen ja liikkeen (keho ja mieli) täydellinen yhdistyminen.