Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ASTANGA SHALA

Perinteistä astangajooga opetusta Porissa vuodesta 2009 asti.

Astanga Shalassa on järjestetty maamme kokeneimpien astangajooga opettajien kursseja ja viikkotunteja jo vuodesta 2009 asti. Astanga Shalan opettajana toimii Pauliina Merisalo ja hän opettaa Astanga Shalan kaikki viikkotunnit, alkeiskurssit ja teemakurssit.

Astanga Shalalla on ollut mieleenpainuva alku vuonna 2009. Pauliina ja hänen miehensä Petro kutsui joogaystävät kotiinsa joogaamaan ja näin Astanga Shala sai alkunsa. Vuosien aikana Astanga Shala on pikkuhiljaa kasvanut ja joogasalin tilaa on laajennettu. Edelleen Astanga Shala toimii samassa alkuperäisessä sijainnissaan Yrjönkadulla Kauppahallin talossa, Porin sydämessä 100- vuotiaan kivitalon ylimmässä 4.kerroksessa.
Astanga Shalan kodikas tunnelma kutsuu yhä vain joogaajia luokseen.

Astanga Shala Pori on syntynyt Pauliinan perheen, ystävien ja asiakkaiden rakkaudella ja tuella.
PAULIINA MERISALO

Pauliina Merisalo (born November 11th, 1976) in Pori, Finland. Pauliina has 17 years experience of Ashtanga Yoga and she is the main teacher and director of Astanga Shala Pori. She lives with her husband and two children in Pori where she has upholds the daily ashtanga yoga classes at the Shala since 2009.

Pauliina has organized ashtanga yoga summer retreats with Frank Kappas, Hanne Sydänmaa and Petri Räisänen in Finland every summer since 2011. Pauliina has 10 years experience of assisting Petri Räisänen in the workshops in Pori and retreats in other parts in Finland and also in Salento, Italy.

Ashtanga teachers who strongly influence Pauliina's learning and teaching are Frank Kappas, Eddie Stern, Petri Räisänen, Hanne Sydänmaa, Pia Lehtinen, Kino MacGregor, Mark Robberds and Lino Miele. Other teachers who strongly influence Pauliina´s learning and learning are Måns Broo (philosophy), A.G Mohan & Indra Mohan (Svastha Yoga & ayurveda/ pranayama), Leslie Kaminoff (Yoga Anatomy), David Keil (Yoganatomy).
Pauliina`s yoga pose adjustments are soft and she is emphasising the connection of body movement and breath which is rooted from her dancing background. Pauliina has danced 15 years modern and jazz dance in advanced level.

Pauliina has studied and graduated as an ayurvedic healer from Vedakeskus, Finland .

Pauliina is dedicated student and teacher, her own students appreciate her friendly and supportive teachings


PAULIINA MERISALO

Pauliina Merisalo on ollut astangajoogan harjoittaja vuodesta 2006 asti ja astangajoogan opettaja vuodesta 2009 asti. Hän on toiminut Astanga Shala Porin pääopettajana ja vastannut sen toiminnasta, tunneista ja kursseista 15 vuoden ajan.

Pauliinan opetuksessa korostuu joogaajan yksilöllisten tarpeiden täyttäminen ja näiden eteenpäin ohjaaminen. Pauliinan avustukset lempeitä ja tehokkaita.

Hän korostaa kehon liikkeen ja hengityksen yhteyttä. Pauliinalla on ammattitaito nähdä jokaisen keholle turvalliset linjaukset ja antaa oppilaan itse oivaltaa. Hänen tunneilla on rauhallinen, kannustava ja rento tunnelma.
Pauliina on järjestänyt astangajooga kesäretriittejä Frank Kappaksen, Hanne Sydänmaan ja Petri Räisäsen kanssa Suomessa joka kesä vuodesta 2011 lähtien. Pauliinalla on 10 vuoden kokemus Petri Räisäsen avustamisesta Porin työpajoissa ja retriiteillä Suomessa sekä myös Salentossa Italiassa.

Pauliinan oppimiseen ja opettamiseen vahvasti vaikuttavia astangaopettajia ovat Frank Kappas, Eddie Stern, Petri Räisänen, Hanne Sydänmaa, Pia Lehtinen, Kino MacGregor, Mark Robberds ja Lino Miele. Muita Pauliinan oppimiseen ja oppimiseen vahvasti vaikuttavia opettajia ovat Måns Broo (filosofia), A.G Mohan & Indra Mohan (Svastha Yoga & ayurveda/pranayama), Leslie Kaminoff (joogan anatomia), David Keil (jooganatomia).Pauliinan jooga-asento säädöt ovat pehmeitä ja hän korostaa tanssitaustastaan juurtunutta kehon liikkeen ja hengityksen yhteyttä. Pauliina on tanssinut 15 vuotta modernia ja jazztanssia edistyneellä tasolla.

Pauliina on opiskellut ja valmistunut ayurveda hoitajaksi Vedakeskuksesta.

Pauliina on omistautunut oppilas ja opettaja, hänen omat oppilaansa arvostavat hänen ystävällisiä ja kannustavia opetuksia